Duyurular

Başlık
Tanıtım Broşürü 2018-08-03 21:00:00
Bölümüz 2018 yılında Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects 2018-Food Sciences & Tecnology dünya sıralamasında 151-200 bandında , Türkiye'de ise birinci sırada yer almıştır. 2018-08-01 15:00:00
Gıda Mühendisliği GÜZ ve BAHAR dönemi dersleri bütünleme sınav programı 2018-08-01 14:00:00
Staj başlangıç tarihi haziran ve temmuz ayı olup, aşağıdaki linkte online listede bilgileri bulunan öğrencilerin, stajlarına ait renkli ile işaretlenmiş kısımları en kısa sürede doldurmaları gerekmektedir (Belgedeki 2 sayfayı da control ediniz!) https://docs.google.com/spreadsheets/d/1voZGeUXt7JAvCwpFH2zBpdE85GvVbg-M0HVPnlKGvac/edit?usp=sharing 2018-08-01 14:00:00
Staj yapacak öğrencilerimiz, sigorta giriş bildirgelerini bulundukları illerdeki SGK’dan temin edebilirler. 2018-08-01 14:00:00
Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine: Temmuz ayında stajına başlayacak öğrenciler sigorta belgelerini Arş.Görv.Seda Yıldırım'ın posta kutusundan alabilirler. 2018-07-06 15:00:00
Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine: Haziran ayında stajına başlayacak öğrencilerin SGK giriş bildirgeleri mühendislik fakültesi dekanlığına gönderilmiştir. Bölüme ayrıca belge gönderimi olmayacağından, sigorta belgelerinin dekanlıktan teslim alınması gerekmektedir. 2018-06-13 16:00:00
GMÜ 474 Gıda End. Kalite Yönetimi dersinin final sınavı 6 Haziran Çarşamba (aynı gün) saat 17.00-19.00 arasında yapılacaktır. 2018-05-22 23:00:00
GMÜ 348 ENZİM TEKNOLOJİSİ dersi kapsamında Bölümümüz Gıda Mühendisliği yeni bina amfisinde 17.05.2018'de Maysa Gıda Genel Müdürü Nurdan Tuncal tarafından "Peynir Mayası Üretimi ve Süt Sektöründe Kullanılan Enzimler" adlı seminer gerçekleştirilmiştir. 2018-05-17 17:00:00
2017-2018 BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI (Son Hali) 2018-05-15 12:00:00
Erkene Alınan Sınavlar /AIT 204 19 mart pazartesi 11:00-12:00 /GMÜ 320 Gıda Tekn. Lab. 30 mart cuma 15:30-17:30 2018-03-12 10:54:21
2017-2017 Arasınav Proğramı 2018-03-12 10:51:21
GMÜ 440-Proje Çalışması Dersi (dersi alanlar için zorunlu) 07 Mart 2018 Saat:13:00 "Yayın Etiği" 2018-03-06 12:24:53
SEMİNER "Gıda Endüstrisinde Trendler ve Çözümler" 28 Şubat 2018, 13:00, SEMİNER SALONU NOT: GMÜ 440-Proje Çalışması dersini alanların katılımı zorunludur! 2018-02-23 10:18:20
2017-2018 Güncel Ders Programı 2018-02-19 10:53:55
Üçüncü sınıf danışman-öğrenci toplantısı bölümümüz İlbilge Saldamlı Seminer Salonu'nda 21 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 12:00'de yapılacaktır. Toplantıya katılım zorunludur. 2018-02-13 13:03:14
"GMÜ 440 PROJE ÇALIŞMASI DERSİNE GİRİŞ" 21 Şubat 2018, 13:00, SEMİNER SALONU (GMU 440 alanların girmesi zorunludur) 2018-02-12 15:57:13
Üç Ders Sınav Programı Son Hali 2018-02-10 07:57:12
GMÜ 476 Gıda Endüstrisi Atık ve Artıkları dersi 12 Şubat 2018 Pazartesi yapılmayacaktır. 2018-02-09 12:32:58
GMÜ320 Gıda Teknolojisi Laboratuvarı I 2017-2018 2018-02-08 12:31:45
Üç Ders Sınavı Programı 2018-02-08 12:06:30
Lisansüstü Ders Proğramı 2018-02-06 13:05:39
GMÜ320 - GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI I DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! 2018-02-06 10:41:31
GMÜ254 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı dersine öğrencilerin ilk haftadan itibaren önlükleri ile katılmaları gerektiği önemle duyurulur. 2018-02-06 09:23:55
GMÜ225 Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı dersini daha önce almayan veya başarısız (F1, F2, F3) olan öğrenciler, GMÜ254 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı dersini yüklenemezler. 2018-02-06 09:22:41
2017-2018 Bahar Döneminde Hazırlığı Atlayan Öğrencilerin Dikkatine! (Duyuru2) 2018-02-05 11:51:32
2017-2018 Bahar Ders Programı 2018-02-02 10:51:51
2017-2018 Bahar Döneminde Hazırlığı Atlayan Öğrencilerin Dikkatine! (Duyuru 1) 2018-02-02 00:44:10
ACI KAYBIMIZ 2018-01-21 18:14:40
ACI KAYBIMIZ 2017-10-15 12:38:44

                 Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 06800 Beytepe Ankara

                 TELEFON :(0312) 297 71 00 (0312) 297 71 10  FAKS : (0312) 299 2123 

               E-POSTA :food@hacettepe.edu.tr Webmaster: Hüseyin Kırlangıç-Mithat Kurban

                                                         Sorumluluk sınırı