Araştırma Görevlileri

Akif Göktuğ BOZKURT

 

Telefon:

0 312 780 71 11

E-mail:

agbozkurt@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Biyosensör

Biyoanaliz

 

 


 

 

Tuğba BULAT

 

Telefon:

0 312 780 71 32

E-mail:

tbulat@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Süt Teknolojisi

 

 


 

 

Ecem Evrim ÇELİK

 

Telefon:

0 312 780 71 20

E-mail:

ecemevrim@hacettepe.edu.tr

 

 

Çalışma Alanları:

Gıda Kimyası 

 

 


 

 

Ezgi Doğan Cömert

 

Telefon:

0 312 780 62 59

E-mail:

ezgi.dogan@hacettepe.edu.tr

Google Akademik

 

Çalışma Alanları:

Gıda Kimyası

 

 


 

 

Hüseyin Efe Geniş

 

Telefon:

0 312 780 71 11

0 312 780 71 28

E-mail:

efegenis@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Raman Spektroskopisi

Kemometrik Metotlar

 

 

 


 

 

Neslihan GÖNCÜOĞLU TAŞ

 

Telefon:

0 312 780 71 30

E-mail:

neslihangoncuoglu@hacettepe.edu.tr

Google Akademik

 

Çalışma Alanları:

Gıda Kimyası ve Analizleri

Maillard Reaksiyonu ve Karamelizasyon

Biyoaktif Bileşikler

 

 

 


 

 

Dr. Beyhan GÜNAYDIN

 

Telefon:

0 312 780 71 32

E-mail:

beyhang@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Biyoteknoloji 

Biyomühendislik

 

 


 

 

Dr. Burcu GÜVEN

 

Telefon:

0 312 780 71 34

0 312 780 71 28

E-mail:

burcuguven@hacettepe.edu.tr

Google Akademik

 

Çalışma Alanları:

Biyoteknoloji

Biyosensörler

 

 


 

 

Aytül HAMZALIOĞLU

 

Telefon:

0 312 780 62 59

E-mail:

aytulhamzalioglu@hacettepe.edu.tr

Google Akademik

 

Çalışma Alanları:

Gıda Kimyası ve Beslenme

In vitro Sindirim

 

 


 

 

Işıl GÜRSUL AKDAĞ

 

Telefon:

0 312 780 62 59

E-mail:

isil.gursul@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Gıda Kimyası

 

 


 

 

Dr. Tolgahan KOCADAĞLI

 

Telefon:

0 312 780 71 30

E-mail:

tolgahan@hacettepe.edu.tr

Google Akademik

 

Çalışma Alanları:

Gıda Kimyası ve Analizleri

Maillard Reaksiyonu ve Karamelizasyon

 

 


 

 

N. Nur KARAÇAĞLAR

 

Telefon:

0 312 780 71 32

0 312 78071 28

E-mail:

nuryazgan@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Süt Teknolojisi

Biyosensör

Nanopartikül

 

 


 

 

Mithat KURBAN

 

Telefon:

0 312 780 71 23

E-mail:

mithatkurban@gmail.com

web

 

Çalışma Alanları:

Biyoteknoloji 

Kemometri 

Veri Analizi 

Gıda İşlemede Temel İşlemler 

 

 


 

 

Dilay KÜTÜK AYHAN

 

Telefon:

0 312 780 71 34

E-mail:

dilaykutuk@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Gıda Mikrobiyolojisi 

 

 


 

 

Havva Tümay TEMİZ

 

Telefon:

0 312 780 71 11

0 312 780 71 28

E-mail:

ttemiz@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Raman Spektroskopisi

Kemometrik Analizler

 

 


 

 

Seda ELİKOĞLU

 

Telefon:

0 312 780 71 22

E-mail:

yildirims@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Alanları:

Süt Proteinleri

Protein Kimyası

 

 


 

 

Cemile YILMAZ

 

Telefon:

0 312 780 62 59

E-mail:

cemileyilmaz@hacettepe.edu.tr

Google Akademik

 

Çalışma Alanları:

Fermentasyon Kimyası

Bioaktif Bileşikler

 

 


     

 

              Büşra Akdeniz

         

 

 

Telefon:

0 312 780 71 22

E- mail:

busra.akdeniz@hacettepe.edu.tr

 

 

Çalışma Alanları:

Gıda Mikrobiyolojisi

Mayalar

 

 

 


 

 
 

                 Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 06800 Beytepe Ankara

    TELEFON :(0312) 297 7100-7110 (0312) 780 71 00-(0312) 780 71 10 FAKS : (0312) 299 2123 

               E-POSTA :food@hacettepe.edu.tr Webmaster: Hüseyin Kırlangıç-Mithat Kurban

               Sorumluluk sınırı