Emekli Öğretim Üyeleri

 

Prof. Dr. Jale Acar

 

 

 

E-posta:

acar@hacettepe.edu.tr 

 

Çalışma Konuları:

Meyve ve Sebze Mikrobiyolojisi 

Meyve ve Sebze Teknolojisi 

Meyve ve Sebze Suyu Üretim Teknolojisi

 


 

Prof. Dr. Mehmet Mutlu

 

 

 

 

E-posta:

gmehmet@hacettepe.edu.tr 

 

 

Çalışma Konuları:

Biyoteknoloji ve Biyomühendislik

Plasma polimerizasyonu ile yüzey modifikasyonu

Proses kontrol ve simülasyonu

Matematiksel Modelleme

Biyosensörler

 


 

Prof. Dr. İlbilge Saldamlı

 

 

 

Çalışma Konuları:

Süt İşleme Mühendisliği 

 


 

Prof. Dr. Ferhunde Us

 

 

 

E-posta:

fus@hacettepe.edu.tr

 

Çalışma Konuları:

Temel İşlemler

 

 

 

 

 


 

Prof. Dr. Ayhan Temiz

 

 

 

E-posta:

temiz@hacettepe.edu.tr

 

  Çalışma Konuları:

  Gıda Mikrobiyolojisi

  Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrol

  Gıda Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon

   Enzim Bilimi

 

 


 

   Prof. Dr. Süeda Çelik

  

 

 

E-posta:

sueda@hacettepe.edu.tr 

Kişisel Web Sayfası

 

 

Çalışma Konuları:

Gıda Kimyası

Hububat Bilimi ve Teknolojisi

 


 

  Prof. Dr. Yaşar Kemal Erdem   

     

 

 

Çalışma Konuları:

Süt teknolojisi 

Membran Filtrasyon Uygulamaları 

Enzim Teknolojisi ve Peynir Biyokimyası

Gıda Endüstrisi Atık ve Artıkları

 


 

Prof. Dr. Hamit KÖKSEL

 

 

E-posta:

koksel@hacettepe.edu.tr 

 

 

Çalışma Konuları:

Hububat Bilimi ve Teknolojisi

 

 

 

 

Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 06800 Beytepe Ankara

TELEFON :(0312) 297 71 00 (0312) 297 71 10  FAKS : (0312) 299 2123 

E-POSTA :food@hacettepe.edu.tr 

Sorumluluk sınırı